My Magic Book

BELANJAKAN SEDIKIT WANG ANDA UNTUK MASA DEPAN ANAK

Setiap Ibu Ayah mesti nak anak mahir menulis seawal usia

BUKU MAGIC VIRAL yang dapat membantu anak anda belajar dan membuat latihan secara seronok.


Anak anda ada masalah ini?

  • Ketagih gadget
  • Malas belajar
  • Tidak seronok belajar
  • Suka bersendirian
  • Tidur lambat
  • Belum kenal ABC
  • Tidak kenal nombor

Memperkenalkan My Magic Book dan Water Book yang dapat membantu meningkatkan perkembangan minda anak-anak anda dengan pantas




0
UNIT TELAH TERJUAL

Jom Order sekarang, kami sediakan servis Cash On Delivery. Barang sampai baru bayar
pada posmen. Menarik Tak ?

*(Khas Untuk Semenanjung Sahaja)*

Anda takut tak sampai barang bila order?

*Jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

*Anda submit order tanpa perlu buat apa apa bayaran dahulu & diproses oleh pihak kami

*Barang akan sampai dalam 5-7 hari berkerja bergantung pada lokasi penerima

*Barang dijamin sampai di depan pintu anda. Sediakan Wang tunai secukupnya

*Caj Penghantaran serendah RM10 dikenakan pada pelanggan

Jom grab HARINI JUGA PAKEJ JIMAT Tekan butang BELI SEKARANG dibawah untuk tempahan


MY MAGIC BOOK SET

RM69

RM44

  • My Magic Book – Mathematics
  • My Magic Book – Alphabet
  • My Magic Book – Drawing
  • My Magic Book – Jawi
  • Magic Pen Refill x4
  • Boleh COD (barang sampai baru bayar)


Beli sekarang

PAKEJ JIMAT

RM69

RM60

  • My Magic Book – Mathematics
  • My Magic Book – Alphabet
  • My Magic Book – Drawing
  • My Magic Book – Jawi
  • Magic Pen Refill x4
  • Boleh COD (barang sampai baru bayar)
  • My Water Book – Transportaion
  • My Water Book – Animals
  • My Water Book – Planets


Beli sekarang

Soalan Lazim

1. Tahan lasak atau tidak?

My Magic Book diperbuat daripada bahan yang tahan lasak susah untuk anak koyakkan dan kalis air

3. Dari umur berapa sampai berapa sesuai guna?

Sesuai dari usia 2 ke 6 tahun

3. Non-muslim boleh guna ke?

My Magic Book ni boleh untuk non-muslim kerana isinya kandungannya adalah general untuk semua orang kecuali isi kandungan jawi sahaja

4. Kalau dakwat dah habis macam mana?
Boleh order dengan kami untuk dakwat magic pen ni
5. Macam Mana Cara Order Kat Website?

  1. Tekan Butang ‘BELI SEKARANG’
  2. Isi maklumat penghantaran dengan lengkap
  3. Tekan ‘CONTINUE’
  4. Tekan ‘PLACE ORDER’
  5. Pilih pembayaran secara Cash On Delivery atau buat pembayaran secara online dengan memilih jenis bank
  6. Anda akan terima details tracking Nombor di email apabila order telah diproses
  7. Dan tunggu barang sampai