PERHATIAN Untuk Ibu Bapa Yang Nak Bantu Tingkatkan Pembelajaran Anak²

"Buku tu bagus, anak sibuk dengan buku tu je"
Sangat menarik sampai anak excited..
-Puan Ira, 30 tahun-

Anak² alami masalah seperti ini?

Tidak tahu asas² islam

Tidak minat belajar

Tidak pandai membaca

Speech delay

Ketagihan gadget

Belum mengenal huruf

Jangan biarkan berlarutan, ia akan membantutkan pembelajaran anak²

Kajian menunjukkan masalah diatas berlaku disebabkan ketagihan gadget yang memberi kesan untuk perkembangan IQ anak²

Sekarang tak perlu risau MommyHana akan bantu..

Memperkenalkan!

Buku interaktif berbunyi versi Islamic sebagai alternatif terbaik buat anak² di zaman era digital

CIRI-CIRI MENARIK MYISLAMICBOOK

BUKU BERBUNYI BILA DITEKAN

MEMPUNYAI BATERI

BOLEH DICAS SEMULA

ISI KANDUNGAN ISLAMIC

ILLUSTRASI SANGAT MENARI

DWIBAHASA

ANTARA ISI KANDUNGAN MYISLAMICBOOK

SESUAI UNTUK KANAK² 3-12 TAHUN

JOM TENGOK FEEDBACK!! APA KATA MEREKA TENTANG MYISLAMICBOOK

Jangan Tunggu Lagi!!!
Jom bantu Tingkatkan Pelajaran Anak²
Sekarang!!!

Postage available Setiap hari..

Klik Button "Beli Sekarang" Untuk Tempahan

PAKEJ A

RM129

RM58

PAKEJ B

RM168

RM88

Soalan lazim

Bergantung kepada kekerapan penggunaan, minimum 24 jam dan boleh di caj semula

Warranty diberikan 3 bulan, jika ada apa-apa kerosakan dari pihak kami sendiri

My Islamic Book diperbuat daripada bahan yang tahan lasak susah untuk anak koyakkan dan kalis air

Sesuai dari usia 5 ke 12 tahun

MyIslamicBook ni khas untuk orang islam kerana isinya adalah berkaitan asas-asas islam

  1. Tekan Butang ‘BELI SEKARANG’
  2. Isi maklumat penghantaran dengan lengkap
  3. Tekan ‘CONTINUE’
  4. Pilih pembayaran secara Cash On Delivery atau buat pembayaran secara online dengan memilih jenis bank
  5. Anda akan terima detail tracking nombor di email apabila order telah diproses
  6. Dan tunggu barang sampai

Copyright © 2022 MommyHana. All Right Reserved

Disclaimer :

This site is not a part of the Tiktok and Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is not endorsed by Facebook and Tiktok in any way. Tiktok is a trademark of Tiktok.com and Facebook is a trademark of Facebook Inc