PERHATIAN!! TIDAK ADA ANAK YANG DILAHIRKAN TERUS JADI HEBAT, MAK AYAH PERLU MAINKAN PERANAN

ANAK ANDA ADA MASALAH SEPERTI DIBAWAH ?

MEMPERKENALKAN EXCEL HANA YANG DAPAT MENINGKATKAN PERKEMBANGAN MINDA KANAK-KANAK

DIFORMULASIKAN DARI RAMUAN TERBAIK & SEMULA JADI

KURMA

  • Buah Tamar merupakan makanan sunnah.
  • Ia juga membantu tekanan darah yang sihat dan menjadi natural energy booster

Ginkgo Biloba

  • Natural booster untuk imunisasi badan dan mudah serap vitamin serta mineral dalam pemakanan

Moringa Oleifera

  • Bantu mengawal emosi untuk meredakan stress dan mengawal tahap gula dalam badan

Elderberry

  • Meningkatkan imun badan
  • rawatan yang selamat, cekap dan menjimatkan untuk gejala demam dan selsema.

Colostrum

  • Meningkatkan imun badan, melawan jangkitan dari luar badan baik untuk kesihatan usus dan penghadaman

ANTARA KEBAIKAN EXCEL HANA

JOM TENGOK FEEDBACK!! APA KATA MEREKA MENGENAI EXCEL HANA

EXCEL HANA JUGA BOLEH DIAMALKAN OLEH

Jangan Tunggu Lagi!!!
Jom Selesaikan Masalah Anak Anda
Dengan EXCEL HANA Sekarang!!!

Jom Order sekarang, kami sediakan servis Cash On Delivery. Barang sampai baru bayar pada Abang Ninja Van. Menarik Tak ?

*(Khas Untuk Semenanjung Sahaja)*

Anda takut tak sampai barang bila order?

Jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

Anda submit order tanpa perlu buat apa apa bayaran dahulu & diproses oleh pihak kami

Barang akan sampai dalam 5-7 hari berkerja bergantung pada lokasi penerima

Barang dijamin sampai di depan pintu anda. Sediakan Wang tunai secukupnya

Caj Penghantaran serendah RM10 dikenakan pada pelanggan

0
UNIT TELAH DIJUAL

Saya sarankan ambil
Pakej 2 Botol (RM 125)

Boleh jimat sehingga RM 25

Jom grab promosi potong harga HARINI JUGA, Tekan butang ORDER SEKARANG dibawah untuk tempahan

2 Botol Excel Hana

RM 125

1 Botol Excel Hana

RM 74

5 Botol Excel Hana

RM 307

Soalan lazim

Produk Excel Hana ini diformulasikan dengan bahan-bahan yang terbukti berkesan yang sudah berada selama 12 tahun dalam pasaran. Sudah banyak ibubapa dan pelajar yang dah rasai sendiri keberkesanan Excel Hana ni.

Tiada kesan sampingan sebab semua isi kandungan dalam ni adalah dripada bahan semula jadi. Tiada campuran bahan kimia atau ubat ubatan

Sebotol ada 60 biji, ikot cara penggunaan jika diambil 2 biji sehari, tahan 30 hari. Jika sebiji sehari tahan 2 bulan

Seawal umur 2 tahun hingga org dewasa. Jika yang bawah 2 tahun dah pandai gigit dan isap tablet pun dah boleh makan

Sebagai makanan tambahan bagi membekal nutrisi yg cukup untuk memastikan kesihatan mental dan fizikal sentiasa dalam keaadan yang baik. Anak kita hanya akan cemerlang apabila mereka sentiasa sihat dan tenang. Mudah belajar, rajin dan lebih mendengar nasihat

Setiap pagi dan malam, ikot keselesaan ibubapa sendiri, sebelum atau selepas makan pun boleh

Proses penghantaran mengambil masa 3-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima

  1. Tekan Butang ‘BELI SEKARANG’
  2. Isi maklumat penghantaran dengan lengkap
  3. Tekan ‘CONTINUE’
  4. Tekan ‘PLACE ORDER’
  5. Pilih pembayaran secara Cash On Delivery atau buat pembayaran secara online dengan memilih jenis bank
  6. Anda akan terima details tracking Nombor di email apabila order telah diproses
  7. Dan tunggu barang sampai

JOM BANTU ANAK ANDA SEKARANG